Rod- og stubfræsning

Vores stubfræser kan fræse mange forskellige typer af stubbe og rødder, så har du eller skal du have fældet et træ, hæk, bambus eller andre buske og ikke ønsker de tilbageværende rødder eller stubbe, så hjælper KM Træpleje ApS gerne!

Stubfræsning er den nemmeste og mest skånsomme måde at få fjernet stubbe på, det giver minimale skader på omgivelserne, modsat hvis man graver roden op.

Stubben nedfræses til 20-30 cm under niveau. Der kan sagtensfræses længere ned, hvis det ønskes.

Med vores professionelle maskine Predator 3867 er vi sikre på, at opgaven bliver løst på bedst mulig måde, så jorden er klar til nyplantning i helt ned til 30 cm dybde. Denne super effektive stubfræser har udskydelige bælter som giver os mulighed for at arbejde med en bredde fra 99 cm og helt ned til 66 cm, det er verdens smalleste, hvilket betyder at den kan komme igennem de fleste havelåger og de smalleste passager.

Træflis

Ved at fjerne stubben med stubfræsning, får du også en noget træflis, som du kan bruge andre steder i din have.

Rodnettet skal også fjernes                                                                                                             

Hos KM Træpleje ApS fræser vi naturligvis også de rødder som ligger højt i jorden, så de ikke ligger i vejen for det, der skal etableres på stedet efterfølgende.

Ja, det første der falder dig ind, når du tænker på Roskilde er højst sandsynligt ikke stubfræsning, det er nok nærmere Roskilde festival, Vikingeskibsmuseet og Sagnlandet Lejre. Men ikke desto mindre udfører vi stubfræsning Roskilde og omegn, samt hele det øvrige Sjælland. Vi kan komme lige meget hvor du bor.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på mobil: 22891458 eller via vores kontaktformular.